Aankoop boerderij

Deel dit bericht op

Voor Kardinge Groeit hebben we de boerderij aan de Oosterseweg 31 te Zuidwolde aangekocht. Deze landschapsbepalende boerderij grenst aan het plangebied. We zijn blij dat we deze unieke kans kregen en de boerderij voor het gebied kunnen behouden en betrekken in onze plannen. Daarmee kunnen we (een deel van) de benodigde faciliteiten invullen.

Voor de ontwikkeling van een natuurgebied met ruimte voor natuurbegraven zijn faciliteiten nodig. Denk aan een parkeerplaats, een ontvangstruimte voor geïnteresseerden, een ruimte voor ceremonies en een plek voor opslag van gereedschappen. Liefst maken we zoveel mogelijk gebruik van bestaande bebouwing, die herkenbaar is in het landschap.

 

Kom naar de informatieavond op 23 januari 2023

Natuurmonumenten en Natuurbegraven Nederland kunnen verder met de uitwerking van het plan om Kardinge uit te breiden in combinatie met natuurbegraven. Dit doen we graag samen met u.

Op 23 januari 2023 organiseren we een informatieavond voor geïnteresseerden in Kardinge Groeit. We hebben al veel aanmeldingen ontvangen. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan vóór 15 januari en meld u aan.

Deel dit bericht op

© 2022 KardingeGroeit.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring