Volgende bericht»

Gemeente Het Hogeland positief over ontwerpbestemmingsplan Kardinge Groeit

Deel dit bericht op

De gemeente Het Hogeland heeft het ontwerpbestemmingsplan Kardinge Groeit tot 25 januari ’ter inzage’ gelegd. Wilt u het plan bekijken, reageren of heeft u vragen?

De gemeente heeft het ontwerp bestemmingsplan in de afgelopen maanden beoordeeld en afgestemd met andere overheden zoals de provincie en het waterschap. Het college van B&W is positief over de natuurontwikkeling in combinatie met natuurbegraven en is van mening dat het plan voldoende is onderbouwd. Dit betekent dat iedereen die dat wil het uitgewerkte plan kan bekijken en hierop kan reageren. Wij zijn heel blij met dit besluit. Hiermee is een eerste belangrijke stap genomen in het besluitvormingsproces.

Waar kan ik het plan bekijken en reageren?

Het ontwerpbestemmingsplan is te bekijken bij de balie op het gemeentehuis locatie Winsum en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam Kardinge Groeit. En vanaf 1 januari 2024 via deze link naar de omgevingswet website van de overheid.

Vragen over het ontwerp?

Heeft u nog vragen over het ontwerpbestemmingsplan? Of zijn er nog onduidelijkheden? We bieden u graag de mogelijkheid om deze met ons te delen.

We organiseren hiervoor op 11 januari 2024 een inloopmoment in Rietland, Oosterseweg 62, 9785 TB Zuidwolde. Medewerkers van Natuurmonumenten en Natuurbegraven Nederland zijn die dag aanwezig van 18.00 tot 21.00 uur om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u ons vooraf laten weten hoe laat u langs wilt komen? Dat kan eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen. Zo kunnen wij iedereen persoonlijk te woord staan.

Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen en antwoorden overzichtelijk op een rij.

Ontwerp in beeld

Boswachters Bart Zwiers en Reiner Hartog gingen het veld in om een beeld te geven van hoe het gebied eruit gaat zien als we ons voornemen kunnen uitvoeren.

Deel dit bericht op
Volgende bericht»

© 2022 KardingeGroeit.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring