Groen licht voor uitwerken plan Kardinge Groeit

Deel dit bericht op

Natuurmonumenten en Natuurbegraven Nederland kunnen verder met het uitwerken van het plan voor natuurontwikkeling in combinatie met natuurbegraven in Kardinge. We hebben een positieve reactie op ons principeverzoek ontvangen van de gemeente Het Hogeland. Een positief besluit op een principeverzoek betekent dat de gemeente vindt dat onze ambitie past binnen haar ruimtelijke visie. Als we een uitgewerkt plan indienen (het ontwerpbestemmingsplan), zal de gemeente het in behandeling nemen en er een besluit over nemen. We zijn weer een stap dichterbij onze ambitie om Kardinge te laten groeien.

Samen plan uitwerken

Het uitwerken van de plannen willen we samen met buren en belangstellenden doen. Bureau Heilien Tonckens Groenadvies gaat ons daarbij helpen. Heilien Tonckens is een bekende in Kardinge. De OERRR speelplek is ook door haar ontworpen, met inbreng vanuit de wijk. Via de Kardinge Groeit nieuwsbrief houden we u op de hoogte en nodigen we u uit om mee te doen.

Ga mee op bezoek naar natuurbegraafplaats Heidepol!

Hoe ziet een natuurgebied waar begraven in de natuur mogelijk is eruit? Een bezoek aan een natuurbegraafplaats is een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven, ideeën op te doen en vragen te stellen. Daarom organiseren we een bezoek aan Heidepol, het eerste natuurgebied waar Natuurbegraven Nederland natuurbegraven mogelijk maakte.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit bericht op

© 2022 KardingeGroeit.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring